Nuo gražios pradžios, kuriant lavinamuosius žaidimus..

Nuo nusivylimo, kai juos pradėta kopijuoti..

Nuo naujų draugų suradimo ir įkalbinėjimų grįžti...

MES GRĮŽTAME!!!





Medinė Dėlionė LIETUVA - jau galimos dvi pakuotės!

Pasirinkite gražiausią Jums:)


MES ĮVERTINTI❗️❗️❗️❗️❗️
Norime kartu su Jumis pasidžiaugti, kad mūsų su Diana Jazukevičienė sukurtos mokymo priemonės vaikams "Mažųjų abėcėlė" ir "Skaičių žaidimas" atsirado SPPC (Specialiosios Pedagogikos ir Psichologijos centras, valstybinė biudžetinė švietimo įstaiga) specialiųjų mokymo priemonių kataloge❗️❗️❗️❗️❗️

http://www.sppc.lt/index.php?1988527107

Mums tai labai didelis įvertinimas
A Č I Ū❗️


NAUJIENA!

Medinė dėlionė - suvenyras LIETUVA!

Įdomu, kaip gimė ši idėja? Mokykloje man visada būdavo sunku prisiminti, kurioje vietoje, kurioje pusėje randasi Lietuvos miestai:) Sunku buvo per geografijos pamokas:)))) Ir tada pagalvojau, jei tada būtų buvusi kokia priemonė, kurios dėka lengviau būčiau įsiminusi viską, tada nebūčiau taip vargusi...

O kada lengviausiai viską įsimeni? Tada, kai linksmai leidi laiką! Taip ir gimė mintis apie dėlionę... O gavosi TOKIA dėlionė, kad norisi net dovanų ją dovanoti, ir ne tik vaikams:)

Tad labai tikiuosi, kad patiks ir Jums:) Tai puiki proga sužinoti, ar gerai pažįsti LIETUVĄ!


SUSIPAŽINKIME : MES - DINOTINO!

Mūsų visi klausdavo: "tai kas Jūs esate?" Mes tik susigūždavome pečiais, nežinodami ką atsakyti:) Taip supratome, kad laikas užaugti ir pradėti galvoti apie logo...Ilgai mastę supratome, kad DinoTino - puikus pavadinimas apibendrinantis mus! Juk tai visų žaidimų pradžių pradžia, juk nuo DinoTino viskas ir prasidėjo!

Tad norime prisistatyti: MES ESAME DINOTINO - lavinančių žaidimų gamintojai! AČIŪ, kad esate kartu, nes be Jūsų nebūtų mūsų:)

DinoTino kolektyvas:)


NAUJIENA - "Mažųjų abėcėlė"
     Jūsų namuose auga smalsus vaikas? Jūs norėtumėte jam atverti RAIDŽIŲ PASAULĮ? Tada ši smagi priemonė, kurią sukūrėme su specialiąją pedagoge - logopede Diana Jazukevičiene, kaip tik.
     „MAŽŲJŲ ABĖCĖLĖ" padės susidraugauti su raidėmis, išmokys išgirsti pirmą žodžio garsą, padės pasirengti skaityti ir rašyti!

Idėja kaip namuose išeksponuoti daug piešinių

Dalinamės ir toliau geromis idėjomis, ką atrandame ir pamatome:) Šį kartą idėja, kaip vaikų piešinius išeksponuoti vienoje vietoje:) Mums patiko ir bandysime tai įgyvendinti :)
http://jievaikai.lt/ideja-kaip-namuose-iseksponuoti-daug-piesiniu/

Dalinamės rasta idėja, kaip pasidaryti patiems nuostabų širdelių paveiksliuką:)

Jums reikės: rašalo, pieštuko su trintuku ant galo,  aštraus peiliuko, popieriaus, rėmelio:)Visą eigą kaip daryti rasite nuorodoje:

http://www.momtastic.com/diy/175443-heart-stamp-art-craft/


DALINAMĖS!!!

https://suvaikais.lt/2016/11/17/advento-kalendorius-2016/


NAUJIENA!!!

Nuo šiol MEDINĖS RAIDELĖS - MAGNETINĖS

Specialiai Jūsų prašymu prie medinių raidelių priklijavome magnetines juosteles, tad nuo šiol bus daugiau galimybių jas panaudoti:)


RENGINYS
Dalyvavome VšĮ Kauno veiklių mamų klubo šeimų piknike:)
Štai keletas akimirkų, kaip buvo dėliojama dėlionė LIETUVA!
Į veiklą smagiai įsitraukė ne tik vaikai, bet ir tėveliai:)


Straipsnis apie "Mažųjų abėcėlę"

http://suvaikais.lt/2016/03/21/abecele-zaidziam-ir-mokomes/




Radome labai gerą puslapį, kuriame rasite daug šablonų, kuriuos atsispauzdinę vaikai galės mokytis rašyti raidelių bei skaičiukų:) Mums labai patiko, tad rekomenduojame ir Jums:)

http://jievaikai.lt/atsispausdinkite-ir-mokykites-raides-abecele-didesniems-maziems/

Krepšelis

Krepšelis tuščias.